В Житомирській області вогнеборці врятували на пожежі літнього чоловіка

В Житомирській області вогнеборці врятували на пожежі літнього чоловіка

28.03.16 16:46 0 562
26 березня о 01:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку у с. Покалів Овруцького району. До місця виклику було направлено відділення вогнеборців з 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік на спеціальному автомобілі.

Ними було встановлено, що осередок загоряння знаходиться всередині будівлі і через вікно йде дим. Під час проведення розвідки всередині задимленої оселі рятувальники виявили 72-річного господаря помешкання, який намагався самотужки вийти на вулицю, але через втрату орієнтації не міг цього зробити самотужки. Бійці ДСНС вивели чоловіка на свіже повітря та передали його медикам. Від подальшої госпіталізації чоловік відмовився.

Зусиллями вогнеборців займання було швидко локалізовано та о 02:25 – повністю ліквідовано. Вогонь встиг знищити лише матрац та пошкодив 4 кв м підлоги.

Попередньої причиною виникнення вогню могла стати необережність під час куріння у стані алкогольного сп’яніння власника будинку.

Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина пожежі, а також суми завданих збитків та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівники Вінниччини ...
Наступна новина: У Рівненській області з ...

КОМЕНТАРІ