Керівники Вінниччини привітали християн західного обряду з Великодніми святами (+фото)

Керівники Вінниччини привітали християн західного обряду з Великодніми святами (+фото)

28.03.16 16:30 0 638
Великий День Христового Воскресіння християни західного обряду відзначають цьогоріч 27 березня. Аби привітати вінничан католицького віросповідання з одним із найбільш християнських свят, 26 березня на Великодню службу у Костел Святої Діви Марії Ангельської завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної Ради Анатолій Олійник та заступник Вінницького міського голови Сергій Чорнолуцький.

«Цього року ми, мабуть, як ніколи, чекали цих святих днів, адже в країні дуже багато проблем. Та разом з тим, життя продовжується, і ми дивимося в очі маленьких діточок з великою надією та вірою в майбутнє України», - зазначив у вітальному слова голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

Керівник ОДА побажав усім присутнім віри, надії, любові та Божого благословення, відтак, традиційно передав для громади храму кошик достатку.

Також зі словами вітань до вірян звернулися голова обласної Ради Анатолій Олійник та заступник Вінницького міського голови Сергій Чорнолуцький, побажавши кожній родині миру, злагоди і добра.

























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: з ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ