У Рівненській області рятувальники провели профілактичне відпрацювання житлового сектору

У Рівненській області рятувальники провели профілактичне відпрацювання житлового сектору

28.03.16 15:01 0 707
26 березня працівники 14-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області завітали на територію Бережківської сільської ради для проведення навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті.

Дана сільська рада є однією з найбільших в районі по кількості проживаючого населення. Метою даного рейду було довести до громадян основні вимоги правил пожежної безпеки, безпечного поводження з вогнем в побуті, правилами поводження з виявленими вибухонебезпечними предметами. Залучивши до рейду соціального працівника сільської ради, було здійснено по дворовий обхід тих громадян, які потрапляють в зону ризику, а саме одиноко проживаючі, пристарілі громадяни, багатодітні та неблагополучні сім’ї. Всім до кого навідався спільна група вручались листівки з правилами пожежної безпеки, з дозволу господарів проводився огляд пічного опалення та електрогосподарства. Господарям вказувалось на їх несправності та наслідки, до яких вони можуть призвести.

Загалом, в усіх оселях де побували працівники пожежно-рятувальної служби, були раді їхній увазі, особливо одиноко проживаючі люди похилого віку.

Дубровицький РС ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: ліквідовано пожежу у ...

КОМЕНТАРІ