В Житомирській області під час самостійного гасіння пожежі постраждав чоловік

В Житомирській області під час самостійного гасіння пожежі постраждав чоловік

28.03.16 10:18 0 565
26 березня о 20:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарчій будівлі в с. Яцковичі Овруцького району. За вказаною адресою виїхали бійці 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Ними встановлено, що вогонь повністю охопив дерев’яний сарай та вже поширився на сусідню дерев’яну споруду. Загальна площа пожежі складала близько 40 кв.м. Також існувала загроза розповсюдження полум’я на 2 дерев’яні житлові будинки, що знаходились на відстані 1 м від палаючих будівель. Керівником гасіння пожежі було прийнято рішення залучити на ліквідацію ще одне відділення вогнеборців.

Під час проведення розвідки, на землі біля сараю рятувальники виявили чоловіка з численними опіками. Він був при свідомості. Як з’ясувалось, ним виявився син власниці - 1962 року народження. Зі слів сусідів, чоловік намагався загасити займання, однак самотужки йому це зробити не вдалось. Лікарі швидкої допомоги госпіталізувати постраждалого до лікувального закладу.

Силами вогнеборців о 21:20 пожежу було локалізовано, о 22:25 – ліквідовано. Рятувальникам вдалось відбити вигонь від 2-х житлових будинків та врятувати частину сусідньої господарчої споруди. Причина пожежі наразі встановлюється.

Загалом на ліквідацію надзвичайної події залучалось 7 чоловік особового складу вогнеборців на 2-х пожежних автомобілях.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Как часто надо посещать ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ