У проведенні весняного місячника санітарної очистки та благоустрою Чернівців задіяно 277 чоловік і 23 одиниці техніки

У проведенні весняного місячника санітарної очистки та благоустрою Чернівців задіяно 277 чоловік і 23 одиниці техніки

29.03.16 16:11 0 549
За останній тиждень місячника прибрано 258 дворів та 3 сквери (14 – з початку місячника), 2 горища (9 – з початку місячника) та 12 підвальних приміщень (27 – з початку місячника). Щотижнево прибираються 82 дитячих майданчики.

Також ліквідовано 55 стихійних сміттєзвалища (191 – з початку місячника).

Проведено роботи з очистки електроопор від самовільно розклеєної реклами на вул. Шевченка, Горіхівській, Сіді-Таль, Головній, Театральній площі, Гете, Котляревського, Лисенка, Героїв Майдану, Соборній площі, Л.Українки, І.Франка, Центральній площі та інших.

Проводяться роботи по прибиранню тротуарів та прилоткової частини на вул. Лисенка, Сковороди, Аксенина, Коперніка, Винниченка, Університетській, Герцена, Кутузова, Руданського, Головна, Сіді-Таль, Миру, Миколаївська, Кармелюка, Оренбурзькій, Фастівська, Ш. Алейхема, Садовій, Руська,Сагайдачного, Гагаріна, Вірменська, Шевченка, Л. Кобилиці, Ярошинської, Українська, Ломоносова, Шкільна, Карамзіна, Буковинська, Жукова, Коцюбинського, Бережанській, Миргородська, Гете, Південно-Кільцева, Ковальчука, 1-й пров. Кармелюка, Чехова, Лубенська, Драгоманова, Севастопольська, Московської Олімпіади, Центральній площі, Горіхівська, Героїв Майдану, Небесної Сотні, Федьковича, Достоєвського, Павлова та інших.

Вивезено сміття та твердих побутових відходів: 485 м3 (1316,5 м3- з початку місячника), 243 м3 (633 м3 – з початку місячника).

Складено протоколів Інспекцією з благоустрою за ст.152 КУпАП: 22 адміністративних протоколи (53 – з початку місячника), та вручено 32 попередження.

Трестом зеленого господарства та протизсувних робіт в рамках проведення весняного місячника санітарної очистки та благоустрою в м.Чернівці виконанані роботи по очищенню та вивезенню сміття, листя, гілля на площі Театральної, площі Соборної, площі біля пам?ятника Т.Г.Шевченко, берегів р.Клокучка в р-ні вул.Дзержика, вул.Київської, вул.Маковея, вул.Нахімова, вул.Обертинської.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Першість Чернігова з ...

КОМЕНТАРІ