Чернівецька область: за останні 3 доби виникло 9 пожеж,на одній з яких було травмовано жінку

Чернівецька область: за останні 3 доби виникло 9 пожеж,на одній з яких було травмовано жінку

29.03.16 10:12 0 616
За останні три доби на території Чернівецькій області сталося дев’ять пожеж, дві з яких виникли в Сторожинецькому районі. На одній з пожеж було травмовано жінку. Подія сталася 27 березня в селі Ропча Сторожинецького району. Зі слів потерпілої, в одній з кімнат будинку стався вибух комп’ютера. Через це жінка отримала опіки обличчя та рук. Мешканці будинку, які також перебували всередині, почули звуки вибуху та допомогли жінці вийти на вулицю, після чого зателефонували за номером 101. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної часини № 12 міста Сторожинець та місцева пожежна охорона села Чудей, які були направлені за місцем виклику, ліквідували пожежу. Вогнем пошкоджено стіни кімнати, в якій виникла пожежа, частково перекриття та покрівлю будинку. Потерпілу госпіталізовано до хірургічного відділення Сторожинецької центральної районної лікарні.

Ще одна пожежа в Сторожинецькому районі того ж дня виникла в селі Михальча Сторожинецького району, під час якої горіла господарська будівля. Загорання виникло на горищі споруди. Дерев’яні конструкції перекриття будівлі та сіно, яке зберігалося на горищі, сприяли швидкому поширенню вогню, тому пожежа перекинулася на прибудовану літню кухню. Загальна площа пожежі склала 200 кв.м. Також існувала загроза поширення полум’я на розташований поруч житловий будинок. На ліквідацію пожежі були направлені пожежно-рятувальні підрозділи з міст Чернівці та Сторожинець та місцеві пожежні охорони сіл Кам’яна та Великий Кучурів. Вогнеборці ліквідували пожежу, не допустивши подальшого поширення вогню. На пожежі знищено покрівлю господарської будівлі та літньої кухні, 1 тонну сіна, господарські речі та майно. Рятувальники зберегли від знищення житловий будинок. Попередньою причиною виникнення пожежі є коротке замкнення електромережі.

Всього в ході ліквідації пожеж, які сталися за останні 3 доби на території області, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 7 будівель. Загиблих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: У Чернігові доєдналися до ...

КОМЕНТАРІ