В усіх райдержадміністраціях Вінниччині створені умови для реєстрації речових прав на майно та реєстрації бізнесу (+фото)

В усіх райдержадміністраціях Вінниччині створені умови для реєстрації речових прав на майно та реєстрації бізнесу (+фото)

29.03.16 12:46 0 542
Про це 28 березня, в ході що понеділкової наради повідомила заступник директора Департаменту регіонального економічного розвитку ОДА Надія Насіковська.

«Із 30 квітня надання послуг по реєстрації речових прав на майно та реєстрації бізнесу в обов'язковому порядку будуть надаватися на місцях, тобто на рівні райдержадміністрацій та міст обласного значення, крім того на це мають права сільські та селищні ради. Торік в органах юстиції було надано 312 тисяч таких послуг, це велике навантаження, яке передане на районні державні адміністрації, відповідно на ЦНАПи. Щодо готовності районів до надання таких послуг, то окремий структурний підрозділ з державної реєстрації створено в усіх райдержадміністраціях, міськвиконкомах міст обласного значення», - зауважила Надія Носіковська.

Посадовець додала, що на в області діють 28 центрів надання адміністративних послуг, в яких, останнім часом, спостерігається тенденція збільшення надання адміністративних послуг. «Загалом по області надається 73% адміністративних послуг від загальної кількості, а в районах і містах обласного значення цей показник - 27%. За минулий рік через ЦНАП надано більше 1 мільйона послуг, що в 2 рази більше ніж у попередньому році», - повідомила Надія Носіковська.

За її словами, вся плата за адміністративні послуги надходять до місцевих бюджетів. В 2015 році за реєстрацію майна до місцевих бюджетів надійшло більше 16 мільйонів гривень, за три місяці поточного року - 5 млн .грн.

Відповідно до проведеного моніторингу незалежною робочою групою, за станом функціонального призначення ЦНАПи поділено на 4 групи:

Найкраще забезпечується функціональне призначення у Немирівському, Теплицькому, Барському та Іллінецькому районнах, вони увійшли до першої групи. До другої групи відносяться Гайсинський, Калинівський, Крижопільський, Чечельницький райони, м.Козятин, м.Ладижин і м.Хмільник. Третя група - м.Жмеринка, м.Могилів-Подільський, Бершадський, Літинський, Тульчинський, Тиврівський, Погребищенський, Мурованокуриловецький, Оратівський, Чернівецький, Шаргородський райони.

Четверта група - Липовецький, Піщанський, Томашпільський, Тростянецький, Ямпільський райони.

Презентація.ppt







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатцю,який двома ...
Наступна новина: Замена фундамента под домом ...

КОМЕНТАРІ