Валерій Коровій: «Влада повинна надавати послуги,і на це має бути спрямована вся структура державних адміністрацій» (+фото)

Валерій Коровій: «Влада повинна надавати послуги,і на це має бути спрямована вся структура державних адміністрацій» (+фото)

29.03.16 11:02 0 590
На цьому керівник області Валерій Коровій наголосив під час робочої наради з очільниками структурних підрозділів ОДА.

Валерій Коровій, зокрема, відзначив, що нині в області триває комплекс заходів з реанімування центрів надання адміністративних послуг, на які з початку квітня покладаються принципово нові функції, пов'язані, насамперед, з реєстром прав нерухомого майна.

З метою оцінки ситуації в частині організації роботи ЦНАПів на території регіону, незалежною групою фахівців було здійснено моніторинг діяльності установ у розрізі районів області. Відповідний звіт у ході оперативної наради представила заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Надія Насіковська.

Коментуючи результати проведеного аналізу, Валерій Коровій наголосив: «Ми повинні розуміти, що ситуація в частині управління на місцевому рівні кардинально змінюється. Влада повинна надавати послуги, і на це має бути спрямована уся структура райдержадміністрацій, в тому числі – й обласної державної адміністрації».

В ході наради керівник Вінниччини також повідомив, що в регіоні проводяться командно-штабні навчання з питань територіальної оборони, до яких залучено усі райони області. Навчання триватимуть упродовж 10 днів, до участі в них мобілізовано 460 військовозобов'язаних з усієї Вінниччини.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ