У місті Луцьку планується спорудження пам’ятника Героям АТО

У місті Луцьку планується спорудження пам’ятника Героям АТО

29.03.16 11:18 0 573
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли міський голова Микола Романюк, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич.

На нараді розглянули питання про хід підготовки комплексу весняно-польових робіт. При цьому акцентувалося на важливості активізації робіт, зважаючи на недостатню кількість вологи у грунті.

Учасники наради заслухали представників Національної поліції щодо розслідування ситуації з викрадення трансформаторної оливи в окремих районах області.

Два питання порядку денного стосувалося процесу подальшої децентралізації влади. Зокрема, проаналізували стан передачі повноважень міграційної служби органам місцевого самоврядування і передачі повноважень державної реєстраційної служби речових прав на нерухоме майно та реєстрації бізнесу.

Володимир Гунчик повідомив, що він звернувся до Луцького міського голови Миколи Романюка і отримав згоду на спорудження у місті Луцьку пам'ятника Героям АТО, які загинули на сході України. Буде створено робочу групу з напрацювання концепції пам'ятника.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ