Луцьк: стартувала Спартакіада міста 2016 року!

Луцьк: стартувала Спартакіада міста 2016 року!

29.03.16 09:39 0 507
З 24 по 26 березня 2016 року на спортивній базі КЗ “Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву плавання Луцької міської ради” відбулися змагання з плавання за програмою Спартакіади міста 2016 року у трьох групах.

Ці змаганнями стали першим спортивним заходом у програмі комплексної Спартакіади цього року.

На старт змагань вийшли 119 учасників, спортсменів-аматорів. Програма змагань для учасників ІІ і ІІІ груп (ВНЗ І-ІІ, ІІІ-ІV рівнів акредитації, ПТНЗ) включала: 50 м - вільний стиль, брас, кріль на спині, батерфляй (чол., жін.); 100 м - вільний стиль, брас, плавання на спині, батерфляй (чол., жін.); естафета 4 х 50 м змішана, вільний стиль (2 чол. + 2 жін.).

Команди І групи (підприємства, установи, організації) змагалися на дистанціях: 50 м - вільний стиль, брас, кріль на спині, батерфляй та естафета 4 х 50 м змішана, вільний стиль (2чол. + 2жін.).

У перший день змагань серед команд ІІ групи (ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації) перемогу святкували спортсмени Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. Дгуге місце у представників Луцького національного технічного університету, а третє - у команди Академії рекреаційних технологій і права.

У другий день змагань на старт серед команд ВНЗ І-ІІ рівня акредитації і ПТНЗ вийшли 9 збірних колективів. За результатами усіх стартів перемогли студенти коледжу технологій бізнесу та права Східноєвропейського національного університету, на другому місці команда Луцького педагогічного коледжу, треті — команда технічного коледжу Луцького національного технічного університету.

У третій день змагань у боротьбу за командну перемогу вступили підприємства, установи та організації нашого міста. Вік окремих учасників у цій групі заслуговував на повагу, а боротьба була емоційно захоплюючою. В підсумку, вперше у змаганнях з плавання за програмою Спратакіади міста перемогу святкували представники команди “Освіта”. Друге місце у представників ДКП „Луцьктепло“, а третє - у колективу СКФ „Україна“.

Комітет по фізичній культурі та спорту

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ