Волинська область: протягом минулих вихідних рятувальники ліквідували 4 пожежі

Волинська область: протягом минулих вихідних рятувальники ліквідували 4 пожежі

29.03.16 16:15 0 525
26 березня о 04:18 до служби порятунку надійшло повідомлення, що у селі Вишнів Любомльського району горить дерев’яна господарча споруда. Ліквідували полум’я співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №10.

Того ж дня об 11:00 у селі Заріччя Володимир-Волинського району виникло загорання сухої трави на площі 0,3 га. На місце події виїжджали працівники Державної пожежно-рятувальної частини №7 міста Володимир-Волинський, які ліквідували вогонь.

27 березня о 13:35 поступило повідомлення про загорання сухої трави на площі 1 га., що виникло у селі Холопичі Локачинського району. Приборкали вогняну стихію співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №15.

Також о 16:53 у селі Рокині Луцького району загорівся двоповерховий житловий будинок з піноблоків. На місце події прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №2, два відділення частини спеціальної пожежної техніки та співробітники оперативно координаційного центру, які сформували газодимозахисну ланку та в апаратах на стисненому повітрі загасили полум’я.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Першість Чернігова з ...
Наступна новина: 28 березня на Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ