В Житомирській області рятувальники ліквідували пожежу в дерев’яному сараї,тим самим запобігли знищенню ще 2-х цегляних

В Житомирській області рятувальники ліквідували пожежу в дерев’яному сараї,тим самим запобігли знищенню ще 2-х цегляних

29.03.16 11:31 0 558
27 березня о 14:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному сараї в с. Заріччя Овруцького району. За вказаною адресою виїхали бійці 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Вже на місці з’ясувалось, що будівля повністю охоплена вогнем. Крім того, полум’я розповсюдилось по дерев’яним конструкціям перекриття на ще 2 цегляні сараї, що знаходились під одним дахом з дерев’яним.

Керівником гасіння пожежі було прийнято рішення залучити на гасіння ще одне відділення рятувальників для підвозу води. Силами фахівців ДСНС пожежу локалізовано о 15:00, о 16:39 – ліквідовано. Також вогнеборці запобігли поширенню вогню на житловий будинок, що знаходився на відстані близько 2-х метрів від осередку займання. Вогнем знищено дерев’яний сарай розмірами 3х3 м, пошкоджено стіни та покрівлі цегляних.

Загиблих та травмованих не виявлено. Причина пожежі встановлюється фахівцями. Загалом на ліквідацію надзвичайної події залучалось 7 чоловік особового складу на 2-х пожежних автомобілях.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ