Першість Чернігова з одногодинного бігу вперше пройшла з електронними фіксаторами

Першість Чернігова з одногодинного бігу вперше пройшла з електронними фіксаторами

29.03.16 16:14 0 530
Вчора, 27 березня, у Чернігові була проведена ХХ відкрита першість міста з одногодинного бігу.

Майже 100 бажаючих брали участь у марафоні. Маршрут одногодинного бігу пролягав навколо Алеї Героїв. Окрім дорослих бігунів подолати свою дистанцію прийшли і діти. Вони бігли не годину, а лише одне коло. Їх завдання полягало оббігти всі фонтани на тій самій алеї.

Найстаршому учаснику забігу - 74 роки. Чернігівці вперше бігали з електронними фіксаторами результату.

«Дехто любить у неділю зранку добре поспати, а тут ви побачите тільки тих людей, які люблять зранку побігати», - розповіла Олена, одна з учасниць пробігу.

«Навіть перехід на літній час не завадив прокинутися зранку. Бігати – це здорово, усім раджу!», - додала атлетка.

Перед стартом учасникам провели розминку «DO like OLYMPIANS». Старші та молодші спортсмени добре розігрілись перед стартом.

Переможцям забігу вручали грамоти, медалі та заохочувальні подарунки. До нагородження долучилися срібна призерка Олімпійських ігор з важкої атлетики Ольга Коробка та заступник голови відділення НОК України в Чернігівській області, призерка чемпіонатів світу з біатлону Ніна Лемеш.

Також всі молодші учасники отримали солодкі подарунки від організаторів. Серед яких: ГО легкоатлетичний клуб інвалідного та оздоровчого спорту «Атлант-V2» та відділення НОК України в Чернігівській області.

За інформацією з сайту НОК України в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ