У Чернігові доєдналися до національної програми «Україна Speaking»

У Чернігові доєдналися до національної програми «Україна Speaking»

29.03.16 10:18 0 894
26 березня в Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці імені В. Г. Короленка стартувала програма вивчення та практики англійської мови – Speed English за підтримки Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка та управління освіти міської ради.

Організатори - Приватна Мовна Школа та центр«Вікно в Америку» минулої суботи провели у бібліотеці першу гру «Speed Eglish» англійською мовою для дорослих.

Цей Проект реалізується в рамках національної програми вивчення та популяризації іноземних мов «Україна Speaking», що координується командою Go Global, яка складається з позапартійної та неурядової ініціативи.

Формат проведення Speed English аналогічний популярному в світі Speed dating (англ. «швидке побачення») бліц-знайомства, експрес-знайомства, що побудовані на основі швидких побачень. Метою даного заходу є інтенсивна розмовна практика з різними співрозмовниками, в тому числі, і носіями мови. Протягом 2-х хвилин люди спілкуються на задані викладачами теми, після чого змінюють співрозмовника. Перше заняття розробили спеціально для дорослих, оскільки у програмі передбачили досить серйозні соціальні теми. В подальшому організатори планують залучати також і школярів.

На перший урок прийшли близько сорока осіб. Мета у всіх одна - навчитися новому та підвищити рівень знання мови.

Своєрідні мовні курси безкоштовно проводитимуть у читальній залі бібліотеки імені В. Г. Короленка кожної останньої суботи. Долучитися до вивчення англійської та перевірити свої знання може кожен бажаючий. Для участі у заході необхідно бути користувачем Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка та заповнити анкету за посиланням http://goo.gl/forms/2V5yS4SKuj.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: за ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ