РВ Фонду державного майна України в Тернопільській області очолив Руслан Белошицький

РВ Фонду державного майна України в Тернопільській області очолив Руслан Белошицький

29.03.16 19:16 0 589
Начальником Регіонального відділення Фонду державного майна України в Тернопільській області призначено Руслана Белошицького. 28 березня голова обласної державної адміністрації Степан Барна офіційно представив колективу нового керівника.

«Руслан Анатолійович має досвід роботи в органах державної влади, рік очолював Підволочиську районну державну адміністрацію, - констатував Степан Барна. – Сподіваюся, отримані знання допоможуть під час роботи на новій посаді».

Очільник області побажав Руслану Белошицькому плідної роботи на новій посаді та добрих, дружніх стосунків з колективом та окреслив основні завдання на 2016 рік.

«Насамперед - це забезпечити надходження коштів до Державного бюджету України від приватизації та оренди державного майна, продаж об`єктів малої приватизації, пакетів акцій, включення до переліків об`єктів, що підлягають приватизації», - наголосив Степан Барна.

Начальник Регіонального відділення Фонду державного майна України в Тернопільській області Руслан Белошицький подякував за довіру та висловив сподівання, що спільними зусиллями вдасться виконати всі поставлені завдання.

Довідково: Регіональне відділення Фонду державного майна України в Тернопільській області за 2015 рік забезпечило надходження орендної плати до державного бюджету в сумі 9 млн. 405,25 тис. грн., що становить 177,5% річного завдання.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ