Онлайн програма розрахунку фасадних систем

Онлайн програма розрахунку фасадних систем

30.03.16 10:38 0 2075

При проектуванні фасадних систем у конструкторів і проектувальників постійно виникає необхідність різних інженерних розрахунків. У комерційних відділів будівельних і торгових організацій також є потреба, але скоріше в спрощених розрахунках, швидкому підборі і підрахунку елементів фасадної системи. Таким чином, для всіх учасників процесу будівництва фасаду актуальним є питання автоматизації даних розрахунків.

У мережі можна знайти безліч різноманітних калькуляторів матеріалу і онлайн програм розрахунку вентильованого фасаду, мокрого фасаду і вітражів, проте всі вони розраховані більше на отримання інформації про клієнта. Ви вводите свої дані, з Вами зв'язуються і роблять розрахунок в ручному режимі. Як максимум, на сайтах фірм-виробників закладений якийсь простенький алгоритм, коректність якого, до того ж, викликає багато питань. Більше інформації читайте тут.

Автоматичний розрахунок вартості вентильованого і мокрого фасаду практично виключає можливість заниження постачальниками істинної вартості в комерційних пропозиціях. Тому сьогодні ми більш детально про це дізнаємося, а точніше про програму Pahomov.pro.

Розрахунок вентильованого фасаду

У програмі планується реалізація як мінімум п'яти розділів різних розрахунків для конструкції навісних фасадів. Для інженерів це статичний розрахунок по навантаженнях (розрахунок підсистеми - напрямних, кронштейнів, анкерних дюбелів і вузлів кріплення), теплотехнічний розрахунок огороджувальних конструкцій зовнішньої стіни вентильованого фасаду. Хоч дані розрахунки і відносяться до інженерних, зробити їх працівникам інших відділів не становитиме складності, на всі запитувані дані будуть пояснення, додатки і приклади.

Для комерційних відділів реалізований розділ швидкого підбору елементів фасаду по мінімуму вхідних даних і розрахунок витрат матеріалу вентильованого фасаду з складанням повної специфікації комплектуючих на навісний фасад (калькулятор вентильованого фасаду).

Розрахунок мокрих фасадів СФТК

Все більше застосовуються сьогодні композиційні фасадні системи на основі штукатурки також можна буде порахувати в програмі. Для проектувальників програма дозволяє виконати теплотехнічний розрахунок (онлайн калькулятор теплотехнічного розрахунку фасаду), для постачальників, крім того, важливим розділом буде розрахунок витрат матеріалу мокрого фасаду СФТК і формування специфікації матеріалів, необхідних для штукатурних робіт.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что собой представляют ...
Наступна новина: Какие бывают автодиски?

КОМЕНТАРІ