У Вінниці нагородили переможців ІІ Всеукраїнського літературно-мистецького конкурсу «Шевченкова весна» (+фото)

У Вінниці нагородили переможців ІІ Всеукраїнського літературно-мистецького конкурсу «Шевченкова весна» (+фото)

31.03.16 14:02 0 716
Церемонія нагородження дипломантів і лауреатів проходила у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського.

За словами організаторів, конкурс започаткований з метою популяризація постаті та літературно-мистецької спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення обдарованої талановитої молоді.

Голова журі, кандидат філологічних наук, доцент Алла Віннічук відзначає: «Цьогоріч літературно-мистецький конкурс набув Всеукраїнського масштабу, адже перші конкурсні роботи почали надходити з інших областей України. Участь взяло 25 школярів, що представляли понад 10 областей України - Вінницька (Жмеринський, Калинівський, Тульчинський райони), Одеська, Луганська, Донецька, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Київська, Житомирська області. Нам вдалося зібрати поціновувачів творчості Великого Кобзаря до тієї дружної родини, про яку він так мріяв у своєму «Заповіті».

Перемогу здобуто у десяти номінаціях. Призерів ІІ Всеукраїнського літературно-мистецького конкурсу «Шевченкова весна» нагороджено сертифікатами і грамотами, фотоальбомами «Вінниччина» та пам'ятними подарунками.

В ході зібрання читались вірші Тараса Шевченка.



















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Плюсы и минусы ООО
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ