Волинська область: рятувальники спільно з екологами проводять серед населення профілактичні рейди для попередження пожеж,спричинених випалюванням посуші

Волинська область: рятувальники спільно з екологами проводять серед населення профілактичні рейди для попередження пожеж,спричинених випалюванням посуші

31.03.16 09:17 0 637
29 березня працівники У ДСНС у Волинській області спільно з екологами організували профілактичний рейд з попередження пожеж в екосистемах, що виникають внаслідок випалювання сухої трави.

На території міста Луцька у районі вулиці Чернишевського догорав очерет та посуш на відкритій території. Палія знайти не вдалось, а з громадянами, які проживають поруч, проведено роз’яснювальну роботу.

Під час проведення рейду присутні змогли на власні очі переконатись, яку шкоду завдає вогонь для екосистеми, оскільки під час заходу на території Жидиченської сільської ради Ківерцівського району горіла суха трава. До ліквідації загорання залучено усіх учасників рейду.

Рейдова група спілкувалася із мешканцями села Озерянської сільської ради та представниками місцевого самоврядування. Працівники ДСНС разом з екологами звернулись до громадян з попередженням про заборону спалювання торішньої трави, листя, сухого гілляччя, розповіли про основні фактори, які можуть спричинити масштабні пожежі в екосистемах, а також про заходи щодо попередження надзвичайних ситуацій подібного характеру.

Подібні рейди будуть тривати і надалі.

Шановні громадяни! Спалювання сухої рослинності – заборонено! Такі дії несуть загрозу навколишньому середовищу та становлять небезпеку для життя людей.

Якщо Ви помітили горіння сухої трави – спробуйте самотужки його ліквідувати. У випадку масштабних пожеж негайно повідомте Службу порятунку «101».

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Вінничині під час пожежі ...

КОМЕНТАРІ