На Хмельниччині рятувальники провели профілактичні та застережливі заходи щодо недопущення вогняної стихії у храмах

На Хмельниччині рятувальники провели профілактичні та застережливі заходи щодо недопущення вогняної стихії у храмах

31.03.16 12:31 0 752
30 березня ізяславські рятувальники провели профілактичні та застережливі заходи щодо недопущення вогняної стихії у храмах району під час святкування Пасхи. Рятувальники розповіли настоятелям про випадки пожеж у районі, причинами яких переважно є людська необережність у поводжені з вогнем, настійно наголосили на суворому дотриманні правил пожежної безпеки під час богослужінь, адже інколи мала іскра може стати причиною великої пожежі.

Також рятувальники звернули увагу на важливість забезпечення релігійних закладів первинними засобами пожежогасіння та системами протипожежної автоматики.

Священики добре розуміють цю проблему, тож у конфесіях навчають своїх парафіян бути завжди обачними, уважними до власної безпеки та безпеки ближнього свого, застерігають від необережного поводження з вогнем, навчають бути обережними під час користування відкритим вогнем, після закінчення Богослужіння вимикати електричні прилади та гасити свічки. Також вогнеборці вручили священнослужителям застережливі листівки.

Ці правила пожежної безпеки захистять храми від вогню і не затьмарять свята бідою, а також збережуть найвищу цінність, даровану Богом, – людське життя.

Ізяславський РС

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звертаємося до краян: не ...
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ