На Тернопіллі працівники обласного академічного драматичного театру отримали державні нагороди

На Тернопіллі працівники обласного академічного драматичного театру отримали державні нагороди

31.03.16 19:34 0 648
У міжнародний День театру голова обласної державної адміністрації Степан Барна привітав колектив Тернопільського обласного академічного драматичного театру імені Тараса Шевченка з професійним святом та вручив державні нагороди.

За значний особистий внесок у соціально-економічний, науково- технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, зразкове виконання службового обов'язку та багаторічну сумлінну працю актрисі, провідному майстру сцени Тернопільського академічного обласного драматичного театру імені Т.Г.Шевченка Ярославі Мосійчук присвоєно звання “Народна артистка України”.

За вагомий особистий внесок у розвиток національної культури і театрального мистецтва, значні творчі здобутки, високу професійну майстерність присвоєно почесне звання «Народний артист України» - акторові комунальної установи Тернопільської обласної ради "Тернопільський академічний обласний український драматичний театр імені Т.Г.Шевченка" Івану Ляховському .

Очільник краю подякував за нелегку працю, побажав натхнення для нових творчих звершень, задумів та мрій.

«Тут зібралися всі ті, хто любить театр, - зазначив голова обласної державної адміністрації Степан Барна. - Мені здається, що ми в колисці духовності, і ця містика, яка панує в залі, говорить про те, що життя продовжується. Тож ми повинні творити, рухатися вперед, народжувати дітей і виховувати їх. Ми повинні створювати нову, незалежну, європейську Україну. Непростий час, але я переконаний, що ми все подолаємо».

Також, згідно з Указом Президента України, почесне звання «Заслужений артист України» присвоєно Тарасу Іванківу - артистові-ляльководу, провідному майстрові сцени комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Захищена поліграфія: ...
Наступна новина: Прокат инструмента: ...

КОМЕНТАРІ