У Рівненській області рятувальники провели пізнавальну екскурсію для учнів загальноосвітньої школи

У Рівненській області рятувальники провели пізнавальну екскурсію для учнів загальноосвітньої школи

31.03.16 14:16 0 541
30 березня на екскурсію до 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно завітали учні загальноосвітньої школи с.Привільне Дубенського району.

Під час екскурсії школярів ознайомили з автопарком пожежних машин та їх спорядженням, обмундируванням особового складу чергового караулу. В кожної дитини була можливість приміряти каску пожежного та посидіти за кермом автомобіля.

Також у ході навчального заходу рятувальники розповіли дітям про основні правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності у побуті, а також навчили як слід поводити себе під час перебування у лісі й поблизу водоймищ.

По завершенню заходу дітям роздали листівки з правилами пожежної безпеки у побуті та порядком дій при виявленні займання, безпеки на водних об’єктах та у лісі.

Рятувальники переконані, що такі екскурсії дозволяють розширити уявлення дітей про роботу співробітників Держслужби з надзвичайних ситуацій, виховувати повагу та інтерес до професії рятувальника. Разом з тим, під час такого спілкування діти закріплюють свої знання з основ безпечної життєдіяльності та навчаються правильно діяти у різноманітних надзвичайних ситуаціях.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Громадські організації ...

КОМЕНТАРІ