У Рівненській області у Зарічненському районі у старателів вилучено бурштин,мотопомпи та інше знаряддя

У Рівненській області у Зарічненському районі у старателів вилучено бурштин,мотопомпи та інше знаряддя

31.03.16 13:22 0 556
У вівторок, 29.03.2016, працівники Зарічненського відділу Сарненської місцевої прокуратури та Зарічненського відділення поліції Кузнецовського ВП ГУНП здійснили черговий рейд з відпрацювання району, за результатами якого виявлено та припинено факти незаконного видобування бурштину-сирцю.

Про це повідомив начальник Зарічненського відділу Сарненської місцевої прокуратури Кирил Фомін.

Зокрема, у 78 кварталі Мульчицького лісництва виявлено жителів Володимирецького району, які здійснювали незаконний видобуток бурштину-сирцю за допомогою мотопомпи кустарного виробництва. Її у старателів вилучено разом з іншим спеціальним устаткуванням та легковим автомобілем "Міцубісі". Вказане майно доставлено на територію Зарічненського ВП.

Цього ж дня поблизу с. Борове правоохоронці виявили та вилучили у копачів крім мотопомпи кустарного виробництва та іншого знаряддя, ще й кілька камінців бурштину-сирцю, які ті незаконно видобули.

За вказаними фактами поліцією розпочато кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 240 КК України (незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення).

Крім цього, правоохоронцями у Зарічненському районі було зупинено автомобіль марки "Рендж-Ровер", яким керував житель с.Мульчиці Володимирецького р-ну, та вилучено із салону поліетиленовий пакет із «сонячним камінням».

Досудове розслідування розпочато за ч. 2 ст.198 КК України (придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом).

Процесуальне керівництво у вказаних кримінальних провадженнях здійснює Сарненська місцева прокуратура.

Матеріали Сарненської місцевої прокуратури Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку демонтують ...
Наступна новина: Плюсы и минусы ООО

КОМЕНТАРІ