Квадрокоптер DJI Phantom 4

Квадрокоптер DJI Phantom 4

31.03.16 11:38 0 739

На сьогоднішній день компанія DJI - це Apple в світі квадрокоптерів. Будь-який новий продукт цього виробника задає тренд для всієї індустрії, тому його відразу ж намагаються скопіювати різні «наслідувачі». Але все це ми до чого: сьогодні, в перший день весни, хлопці з DJI анонсували новий квадрокоптер в лінійці Phantom, а саме - DJI Phantom 4. До речі, придбати данний квадрокоптер ви можете в інтернет-магазині: rcteam.ru.

Представники DJI вважають своє нове дітище простою у використанні літаючою камерою, яка управляється за допомогою самих просунутих в штучному інтелекті технологій. В принципі, не погодитися з ними не можна. Новий «фантом» отримав цілу систему ультразвукових сенсорів для подолання перешкод і систему візуального позиціонування. Шасі Phantom 4 включають в себе спеціальні сенсори, які дозволяють всій системі виявляти об'єкти і вимірювати відстань до них в реальному часі. Говорячи простою мовою, квадрокоптер сам буде облітати перешкоди, але при вьому цьому вихідна траєкторія буде зберігатися. Якщо ж не вдасться прокласти  альтернативний маршрут, то «фантом» зависне на місці.

Дизайн

По зображеннях ви вже напевно встигли помітити, що дизайн квадрокоптера досить сильно змінився. Тепер апарат став ще більш обтічної форми, а це значить - хай живуть швидкі польоти! За міцність квадрокоптера відповідає корпус з магнієвого сплаву. Над маневреністю інженери теж попрацювали на славу - цент ваги змістився до пропелера. А повну стабільність відео гарантує армований підвіс.

Дальність польоту тепер становить до 5 кілометрів. Забезпечують це в тому числі і потужні двигуни на пару з оновленими пропелерами, які легко кріпляться. Ризик того, що ви їх зламаєте, інженери DJI звели до нуля.

Режими

Що стосується нововведень в плані режимів, то не можна не відзначити спортивний режим. Він дозволяє записувати якісні ролики на величезній швидкості.

Плюс до всього цього буде і розумний режим, який дозволить власнику квадрокоптера задати для зйомки певний об'єкт і з чистою совістю піти відпочивати. Новий Phantom 4 буде кружляти над об'єктом, знімаючи його з різних ракурсів. Камера квадрокоптера дає можливість знімати відео в форматі 4 К з частотою 30, 25 та 24 кадри в сек. Хочете 60 або 120 кадрів? Для цього є Full HD. Варто зазначити, що оновлена ​​камера отримала нові лінзи з 8-ма окремими елементами, які позитивно впливають на чіткість зображення.

Розумний режим для визначення місця розташування називається "TapFly". Натискаєте на місце на екрані планшета або смартфона, підключеного до Phantom 4, і квадрокоптер полетить до нього, оминаючи всі перешкоди на своєму шляху.

А режим "ActiveTrack" допоможе камері квадрокоптера виділяти об'єкти, які цікавлять вас на шляху його польоту і наближатися до них по доторку пальця. Що стосується автономності, то тепер квадрокоптер може літати на 25 відсотків довше свого попередника - до 28 хвилин. Сама ж батарея Phantom 4 стала набагато компактнішою і укладена в корпус з полегшеного сплаву.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Элитная керамическая ...

КОМЕНТАРІ