Чернівці: Городян застерігають від укладання угод з невідомими особами

Чернівці: Городян застерігають від укладання угод з невідомими особами

01.04.16 09:49 0 631
Чернівецька місцева прокуратура інформує, що протягом останніх років стали поширеними випадки заволодіння коштами громадян так званими «телефонними шахраями».

Так, протягом 2015 року та трьох місяців 2016 року побільшала кількість звернень громадян до правоохоронних органів Чернівців щодо заволодіння їх коштами невідомими особами під час придбання різних матеріальних цінностей по оголошенням розміщених на загальновідомих інтернет-сайтах, позитивного «вирішення питань» про непритягнення рідних та близьких осіб до встановленої законом відповідальності, яких нібито доставлено в органи внутрішніх справ, а також проведенні операцій з банківськими картами.

По даних фактах працівниками поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та проводиться досудове розслідування за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст.190 КК України (шахрайство).

З метою недопущення вищенаведених випадків, інформуємо жителів міста та застерігаємо не укладати з невідомими особами будь-які цивільно-правові угоди і провадити фінансові операції сумнівного характеру, пов'язані з перерахуванням коштів на їх банківські рахунки.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: В гостях у ІІІ ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ