Чернівці беруть участь у 22-й туристичній виставці UITT “Україна – подорожі та туризм”

Чернівці беруть участь у 22-й туристичній виставці UITT “Україна – подорожі та туризм”

01.04.16 14:43 0 681
Виставка розпочала свою роботу 30 березня і триватиме по 1 квітня включно. UITT – це традиційне щорічне місце зустрічі туристичних операторів, авіакомпаній, турагентств, національних і регіональних туристичних комітетів, страхових компаній, готельних та курортних комплексів.

UITT розкриває весь спектр туристичних послуг, починаючи з організації туристичних поїздок у різні кінці світу, і закінчуючи послугами авіаперевезень, продажем залізничних квитків, розміщенням та бронюванням готелів, організацією конференцій, семінарів, інсентив-турів, наданням страхових послуг.

Цього року виставка зібрала біля 200 учасників, серед яких: Туреччина, Італія, Угорщина, США, Єгипет та інші.

Серед міст України поряд з Чернівцями є Київ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Рівне, Тернопіль, Харків, Запоріжжя, Івано-Франківськ та Чернігів.

Метою участі міста у Київській виставці є позиціонування туристичних можливостей задля збільшення туристичних потоків та економічного зростання Чернівців.

Чернівці представлені друкованою рекламною продукцією, відеороликами та фотопрезентаціями найцікавіших об'єктів та подій, які приваблюють туристів та створюють особливу атмосферу гостинності.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Демобілізовані бійці ...
Наступна новина: В Чернігівській області у ...

КОМЕНТАРІ