Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

01.04.16 11:30 0 619
За останню добу в Чернівецькій області виникло 3 пожежі. Так, в селі Ширівці Хотинського району горіла господарська будівля. На ліквідацію пожежі були направлені черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 7 міста Хотин та місцева пожежна команда села Клішківці. Вогнеборці ліквідували пожежу, не допустивши розповсюдження вогню по всій будівлі. Вогнем знищено частково покриття споруди. Рятувальники зберегли від знищення господарську будівлю, в якій виникла пожежа.

В місті Сторожинець на вул. Ковпака виникла пожежа в літній кухні місцевого мешканця. На місце події були направлені вогнеборці міста Сторожинець, які ліквідували пожежу, не допустивши подальшого перекидання вогню на розташований поруч гараж. На пожежі знищено перекриття літньої кухні, речі домашнього вжитку. Рятувальники врятували від знищення літню кухню, в якій виникла пожежа, та гараж.

Всього в ході ліквідації пожеж, які сталися за минулу добу на території Чернівецької області, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 4 будівлі. Постраждалих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ