В Чернівецькій області рятувальники нагадали малюкам правила безпеки

В Чернівецькій області рятувальники нагадали малюкам правила безпеки

01.04.16 19:50 0 646
30 березня працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області з метою навчання підростаючого покоління правил безпеки провели інформаційно-розважальний захід в дошкільному навчальному закладі № 10, який знаходиться в Чернівцях на бульварі Героїв Крут. На заході були присутні дітки молодшої та старшої вікових категорій.

На початку зустрічі працівники Управління ДСНС розповіли діткам про небезпеку ігор з сірниками та до яких жахливих наслідків це може призвести. Щоб малеча краще сприймала слова рятувальників, захід проходив в ігровій формі. Діткам було показано навчальні мультфільми, з ними проводилися різноманітні пізнавальні ігри. Така форма проведення заходу допомогла діткам краще запам’ятати слова рятувальників. Кожен бажаючий, а таких виявилося чимало, змогли приміряти справжній бойовий одяг рятувальників, в якому ліквідовуються пожежі та інші надзвичайні події. Дитяча радість та щира посмішка стала показником того, що захід, окрім корисних знань, приніс дітям чимало позитивних емоцій.

Наприкінці зустрічі рятувальники вручили вихователям листівки та пам’ятки з правилами безпеки та нагадали їм, що навчати дітей правил безпеки потрібно змалечку. Завдяки цьому можна зберегти життя та здоров’я наших дітей.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Тернопільській області ...

КОМЕНТАРІ