На Схід відправився черговий гуманітарний вантаж з Тернопільщини

На Схід відправився черговий гуманітарний вантаж з Тернопільщини

01.04.16 16:51 0 652
Урочисте відправлення допомоги бійцям на передову відбулося біля Катедрального собору в обласному центрі.

Аграрії Тернопільщини вже вкотре зібрали чергову партію гуманітарного вантажу для бійців у зону проведення антитерористичної операції. Продукти та лікарські засоби спільними зусиллями відправили за ініціативи голови Тернопільської ОДА Степана Барни та голови Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука. Загальна вага допомоги становить 30 тонн.

Військовослужбовці отримають продукти, що швидко не псуються й не потребують особливих умов зберігання — цукор, зернові, крупи. А також борошно, аби щодня мати свіжий хліб. Священники освятили вантаж й благословили у добру путь.

«Наші хлопці на передовій, насамперед, потребують належної уваги, — підкреслив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна. — Слід зазначити, це далеко не перша допомога, яку отримують наші захисники на Сході. Коли ми відновлювати 44-ту бригаду, то ставили собі за мету й подальшу її підтримку. у зоні АТО перебувають 2,5 тисячі бійців 44 артилерійської бригади, а також військовослужбовці батальйону «Тернопіль» та 50 осіб зведеного загону міліції. Відтак до них напередодні Пасхи з дому надійде суттєва допомога».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатських жінок ...
Наступна новина: Вінницька область: за добу ...

КОМЕНТАРІ