Міністерство оборони України виділило 14 мільйонів гривень на відновлення військової частини у Теребовлі

Міністерство оборони України виділило 14 мільйонів гривень на відновлення військової частини у Теребовлі

01.04.16 10:28 0 621
У травні розпочнуться роботи з відновлення об'єктів інфраструктури на території військової частини у Теребовлі.

Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Степан Барна під час засідання колегії 30 березня.

«Міністерство оборони України виділило 14 мільйонів гривень на відновлення військової частини у Теребовлі, - констатував очільник краю. – Це має бути спільна робота місцевої громади, районної державної адміністрації, районної ради, адже потрібно відновити те, що роками руйнувалося. Крім того, має бути сприяння з боку органів виконавчої влади і місцевого самоврядування у районі, зокрема йдеться про звільнення від сплати земельного податку».

Степан Барна переконаний, що такий крок не тільки сприятиме посиленню військових позицій України, патріотичному вихованню молоді, а створенню нових робочих місць. За попередніми даними, у військовій частині нестимуть службу 500 військовослужбовців.

Як повідомив заступник командира військової частини ПП В 1428 з тилового забезпечення підполковник Андрій Тяпкін, передбачається, що кошти з державного бюджету підуть на відновлення казарми, їдальні, котельні та інженерних мереж. Інші об'єкти, які знаходяться на території колишньої військової частини, будуть відновлюватись поступово.

На даний момент для проведення перших організаційних заходів (прибирання території, благоустрій, відновлення парадного входу) район вишукує ресурси самостійно.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині бійці ДСНС ...
Наступна новина: Минулоріч на Вінниччині ...

КОМЕНТАРІ