Тернопільська область: ліквідовано 5 пожеж у житловому секторі

Тернопільська область: ліквідовано 5 пожеж у житловому секторі

01.04.16 19:19 0 662
30 березня о 10:24 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу недіючої пилорами, що знаходиться у місті Підгайці на вулиці Шевченка. Вогнем знищено балку перекриття та макулатуру. Загорання ліквідовано черговим караулом 14-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

О 12:09 виникла пожежа в господарській будівлі у місті Монастирська на вулиці С. Бандери. Полум’я знищило речі домашнього вжитку та пошкодило двері в підвальне приміщення. Загорання ліквідовано завдяки організованій роботі чергового караулу 19-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

О 15:04 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у віконному приямку підвального приміщення 9-ти поверхового житлового будинку у місті Тернопіль на вулиці Просвіти. Вогонь знищив сухе листя на площі 1 м.кв. Загорання ліквідовано черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону Управління.

О 21:53 виникла пожежа житлової будівлі у селі Андруга Кременецького району. Вогнем знищено покриття та перекриття на площі 60 м.кв., пошкоджено стіни будівлі. Причина виникнення події та матеріальні збитки встановлюються. Загорання ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

31 березня о 03:03 виникла пожежа господарської будівлі у селі Веселівка Кременецького району. Вогнем пошкоджено покриття будівлі на площі 7 м. кв. Загорання ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині для дітей ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ