Тернопільській області ліквідовано 3 пожежі сухої трави.

Тернопільській області ліквідовано 3 пожежі сухої трави.

01.04.16 19:59 0 635
30 березня о 15:45 в м. Кременець на пункт зв’язку частини ДПРЧ-5 надійшло повідомлення про горіння сухої трави поблизу кладовища за адресою вул. Осовиця. Пожежею знищено 50 м.кв. сухої трави.

Під час гасіння пожежі підрозділом ДПРЧ-5 У ДСНС України у Тернопільській області врятовано та не допущено перекидання вогню на міське кладовище. На гасіння пожежі було залучено 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця пожежної техніки ДПРЧ-5 УДСНС України у Тернопільській області. Ймовірна причина пожежі необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Того ж дня о 20:25 в місті Тернопіль, на вул. Коновальця на відкритій території виникла пожежа сміття на площі 2 м.кв. Пожежа ліквідована черговим караулом ЧСПТ АРЗ СП. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

30 березня о 22:20 в м. Тернопіль на пункт зв’язку ДПРЧ-3 по телефону надійшло повідомлення про горіння сухої рослинності в с. Ступки Тернопільського району. Прибувши до місця виклику встановлено, що на пасовищі горить суха рослинність площею 50 м. кв. Внаслідок події знищено суху траву на площі 50 м.кв. На місці пожежі загиблих та травмованих не виявлено. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-3 та місцевим населенням.

Громадяни, дотримуйтесь правил пожежної безпеки, відмовтесь від спалювання сміття й рослинних залишків! Якщо ви бачите, як інші палять листя, траву чи очерет – зупиніть їх. Кожен із нас має законне право боротися із підпалами, відстоюючи своє конституційне право на довкілля, безпечне для життя і здоров’я!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Військовослужбовці,які ...

КОМЕНТАРІ