м. Тернопіль: ліквідовано пожежу столярного цеху

м. Тернопіль: ліквідовано пожежу столярного цеху

01.04.16 09:38 0 603
30 березня о 06:40 до оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в м. Тернопіль на вул. Микулинецька бічна, 10 в приміщенні столярного цеху.

На виклик негайно прибули вогнеборці з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Всього до ліквідації пожежі було залучено 6 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 45 чоловік особового складу. На місці події працювала оперативна групи Управління на чолі з заступником начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації полковником служби цивільного захисту Юрієм Берестецьким. Також залучались бригади РЕМ, Тернопільміськгаз, швидкої медичної допомоги та представники національної поліції.

О 8:15 пожежу на площі 350 м.кв було локалізовано, а о 9:15 – ліквідовано. Під час гасіння врятовано 2 будівлі та склад готової продукції на відкритій території.

На місці події загиблих не виявлено, внаслідок пожежі зазнали травмування три особи: громадяни 1983 і 1971 р.н. зазнали отруєння продуктами горіння та громадянин 1971 р.н. отримав опіки обличчя та лівої руки 2-го ступеня (від шпиталізації відмовились).

Матеріальні збитки та причина виникнення пожежі наразі з’ясовується.

Фотоматеріали з пожежі розміщені на офіційній сторінці Управління в мережі Фейсбук
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині форум ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ