На Тернопіллі під час гасіння сухої трави від пожежі врятовано поклади торфу

На Тернопіллі під час гасіння сухої трави від пожежі врятовано поклади торфу

01.04.16 18:29 0 675
29 березня о 20:17 на пункт зв’язку 16-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про горіння сухої трави на відкритій території Рохманівської сільської ради, на торфополі площею 23 га.

Рятувальники, що прибули на виклик встановили, що горіння виникло трьома окремими осередками, на площі 3,2 га. Для недопущення загорання покладів торфу на ліквідацію пожежі задіяні додаткові сили та засоби. З цією метою за сигналом «Збір-Аварія» проведено збір особового складу Шумського РС. Всього до ліквідації пожежі залучено 18 чол. о/с., 2 од. пожежної техніки, 2 пожежні мотопомпи та 10 чол. місцевого населення. На гасіння пожежі подавалось 5 стволів «Б» та використано 20 т. води, забір якої проводився з р. Вілія, розташованої на відстані 100 м. від місця події. Керував гасінням пожежі начальник районного сектору Управління ДСНС в області підполковник служби цивільного захисту Василь Старик.

О 20:58 спільними зусиллями пожежу локалізовано, а о 22:17 - ліквідовано. Під час гасіння підрозділами Управління недопущене загорання покладів торфу.

На місці події травмованих та загиблих не виявлено. Причина виникнення та збитки завдані внаслідок пожежі встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: На засіданні ...
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ