Тернопільська область: за добу виникло 4 пожежі у житловому секторі

Тернопільська область: за добу виникло 4 пожежі у житловому секторі

01.04.16 08:04 0 616
29 березня о 13:00 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу дерев’яної господарській будівлі у селі Малі Заліщики Бучацького району. Вогнем знищено перекриття та покрівлю будівлі на площі 40 м кв. пошкоджено стіни будівлі та речі домашнього вжитку. Загорання ліквідовано черговим караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

29 березня о 18:48 виникла пожежа господарської будівлі у селі Вікно Гусятинського району. Вогнем знищено покрівлю будівлі на площі 20 м.кв. та близько 1 т. грубих кормів, пошкоджено перекриття та речі домашнього вжитку. Загорання ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди села Гримайлів.

29 березня о 20:26 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу окремо стоячого дерева. На виклик вирушив черговий караул 22-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління. Вогнем було знищено дерево.

29 березня о 05:30 виникла пожежа дерев’яної прибудови до господарської будівлі у селі Підгороднє Тернопільського району. Вогнем знищено прибудову площею 5 м кв. та речі домашнього вжитку. Загорання ліквідовано черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ