Військовослужбовці,які уклали контракт з 1 січня 2015 року та зареєстровані у м. Луцьку,отримають одноразову грошову допомогу

Військовослужбовці,які уклали контракт з 1 січня 2015 року та зареєстровані у м. Луцьку,отримають одноразову грошову допомогу

01.04.16 20:19 0 589
На пленарному засіданні депутати внесли зміни до рішення міської ради від 02.02.2016 №3/13 “Про затвердження Програми соціальних виплат у місті Луцьку на 2016-2017 роки дітям військовослужбовців, добровольців, волонтерів, які загинули, пропали безвісті або перебувають у полоні під час участі в антитерористичній операції або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, отриманих в зоні АТО, та внесли зміни і доповнення до рішення міської ради від 28.10.2015 №80/12 “Про затвердження Програми соціального захисту населення міста на 2016-2020 роки”.

Також обранці громади внесли зміни до Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей-мешканців м. Луцька, які передбачають підтримку громадян, які призвані на військову службу за контрактом та уклали відповідний контракт з командуванням однієї з військових частин.

За словами директора департаменту соціальної політики Лариси Боярин, додаткову матеріальну підтримку вказаної категорії шляхом виплати одноразової грошової допомоги з бюджету міста у розмірі 5 тисяч гривень міська рада вирішила виділити на клопотання Луцького об'єднаного міського військового комісаріату.

У проекті рішення було передбачено виплатити допомогу військовослужбовцям, що уклали контракт 01.01.2016 та зареєстровані у м. Луцьку та міський голова Микола Романюк вніс пропозицію віднайти кошти підтримати військовослужбовців, які пішли служити за контрактом з 1 січня 2015 року, адже ці люди заслуговують на повагу, підтримку і найщиріші слова вдячності.

Розглянувши також частину земельних питань, міський голова Микола Романюк оголосив перерву у роботі сесії до завтра, 31 березня, 9.00.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільській області ...
Наступна новина: В Луцьку відбудеться ...

КОМЕНТАРІ