Луцьк: депутати внесли зміни до бюджету міста на 2016 рік

Луцьк: депутати внесли зміни до бюджету міста на 2016 рік

01.04.16 12:24 0 645
Депутати на сесії внесли зміни до рішення міської ради від 15.01.2016 №2/101 «Про бюджет міста на 2016 рік». Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова повідомила, що залишок бюджетних коштів станом на 01.01.2016 року по спеціальному фонду бюджету міста, утвореному за рахунок повернення позичок, наданих з бюджету міста в минулі роки молодим сім'ям та одиноким громадянам на житлове будівництво, в сумі 76 621 грн. скеровано управлінню капітального будівництва для подальшого перерахування їх Волинському регіональному управлінню Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву на надання кредитів на житлове будівництво.

Також пропонується провести перерозподіл асигнувань загального фонду бюджету міста: зменшити обсяг резервного фонду бюджету міста в сумі 119 650 грн; збільшити видатки загального фонду бюджету міста на 49 250 грн.

Кошти будуть спрямовані: управлінню освіти для дитячих навчальних закладів - 10 450 грн на виконання комплексу робіт щодо програмного забезпечення типу інтернет-сайт для ДНЗ (реєстрація до дошкільних навчальних закладів); виконавчому комітету на реалізацію Програми забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2016-2017 роки – 10 000 грн (придбання 20 реанімаційних аптечок – 5 000 грн, ремонт службових патрульних автомобілів – 5 000 грн для управління патрульної поліції у місті Луцьку).

Також буде надано кошти управлінню охорони здоров'я для КЗ «Луцька міська дитяча поліклініка» - 57 900 грн на капітальний ремонт лікарняного та пасажирського ліфтів в приміщенні по вулиці Чорновола, 1.

За рахунок коштів, передбачених департаменту соціальної політики на виплату матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей мешканців міста Луцька, буде надано матеріальну допомогу на встановлення пам`ятників загиблим під час антитерористичної операції.

Міський голова Микола Романюк вніс пропозицію передбачити кошти на заміну шин та ремонт автомобілів для патрульної поліції міста.

Ще депутати затвердили Положення про цільовий фонд Луцької міської ради та прийняли рішення Про звільнення від сплати земельного податку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Стратегія розвитку ...
Наступна новина: Что же такое газоблок?

КОМЕНТАРІ