В Луцьку депутати заслухали звіт тимчасової контрольної комісії щодо вивчення проблем ЛПЕ

В Луцьку депутати заслухали звіт тимчасової контрольної комісії щодо вивчення проблем ЛПЕ

01.04.16 11:54 0 609
Під час другого пленарного засідання 5-ї сесії міської ради депутати розглянули питання “Про затвердження звіту тимчасової контрольної комісії міської ради з вивчення проблем діяльності КП “Луцьке підприємство електротранспорту”. Голова комісії Ігор Поліщук розповів про результати роботи. За його словами, до складу тимчасової комісії увійшли представники різних фракцій. Було проведено шість засідань, під час яких було вивчено документацію, поспілкувалися з працівниками та керівництвом.

Ігор Поліщук зауважив, що за результатами роботи було напрацьовано ряд пропозицій. Зокрема, вони стосуються запровадження “картки лучанина”, оновлення тролейбусного парку, реструктуризації заборгованості перед різними державними фондами, підвищення кваліфікації водіїв, посилення контролю за збором коштів від реалізації квитків тощо.

Міський голова Микола Романюк подякував Ігорю Поліщуку та членам тимчасової контрольної комісії за роботу. За його словами, частина рекомендацій уже перебуває у роботі.

Розповів Микола Романюк й про те, що з квітня почнуть роботу над впровадженням так званої електронної картки. Він наголосив, що це дасть можливість облікувати кількість перевезених пільгових категорій громадян. За його словами, міська рада виділяє кошти на ці цілі, але реального числа ніхто не знає, є лише відповідний коефіцієнт. На його думку, необхідно чіткий облік, адже нині у Луцьку близько 55 тисяч пільговиків.

Міський голова зазначив, що подібний електронний квиток впровадили у Тернополі. Там з 65 тисяч пільговиків лише 25 тисяч користуються такими картками.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: На Тернопільщині придбають ...

КОМЕНТАРІ