У прокуратурі Вінницької області обговорювали питання здійснення представницької діяльності

У прокуратурі Вінницької області обговорювали питання здійснення представницької діяльності

02.04.16 13:30 0 639
У прокуратурі Вінницької області відбулась оперативна нарада під головуванням прокурора Вінницької області В’ячеслава Соколового за участю керівників місцевих прокуратур, їх заступників, які відповідають за здійснення представницької діяльності, працівників галузевого управління прокуратури області, очільників Головних управлінь Держгеокадастру та ДВС територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби на якій обговорювалось питання про стан здійснення представницької діяльності органами прокуратури області.

Відкриваючи зібрання, В’ячеслав Соколовий зазначив, що попри суттєві законодавчі зміни щодо порядку реалізації повноважень при здійсненні представництва інтересів громадянина або держави в суді, зменшення чисельності працівників у місцевих прокуратурах, значне на них навантаження, необхідно забезпечувати належну ефективність представницької діяльності органів прокуратури задля захисту інтересів держави та громадянина в судовому провадженні.

На нараді також розглянуто проблемні питання в роботі місцевих прокуратур. З цього приводу було заслухано пояснення їх керівників.

Упродовж першого кварталу 2016 року по області пред'явлено 103 позови на суму 20,1 млн грн.

Задоволено 45 позовів на суму 57 млн грн виконано судових рішень за позовами прокурорів на суму 15 млн грн.

Підбиваючи підсумки наради, В’ячеслав Соколовий підкреслив, що необхідно активізуватися у всіх напрямках роботи аби органи прокуратури області успішно розв’язали усі складні і відповідальні завдання сьогодення.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: у фіналі ...
Наступна новина: У Рівненській області в ...

КОМЕНТАРІ