Заступник міського голови Андрій Киця в рамках робочого візиту відвідав КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 1»

Заступник міського голови Андрій Киця в рамках робочого візиту відвідав КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 1»

02.04.16 15:18 0 587
Заступник міського голови Андрій Киця разом з начальником управління охорони здоров'я Миколою Якимчуком відвідали КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 1», де в рамках субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим на хвороби системи кровообігу у Волинській області проекту Світового Банку «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей» планується проведення реконструкції приміщення під амбулаторію загальної практики – сімейної медицини. Це дозволить розширити вже існуючу амбулаторію на вул. Бенделіані, 7 та, відповідно, збільшити прийом пацієнтів, покращити якість надання медичної допомоги населенню мікрорайону ЛПЗ та умови перебування персоналу.

Головний лікар закладу Лідія Кривдік та заступник головного лікаря з технічних питань Людмила Шаповал показали посадовцям стан приміщення та розповіли, що на сьогоднішній день уже повністю виготовлена проектно-кошторисна документація, на що з міського бюджету було виділено 41 594, 14 грн, однак вона знаходиться в стадії коригування до діючих цін 2016 року, після чого буде здана на експертизу. Згідно Переліку об'єктів, реконструкція/капітальний ремонт яких здійснюватиметься на І етапі впровадження (2016-2017 роки) субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим на хвороби системи кровообігу у Волинській області в рамках проекту Світового Банку «Поліпшення охорони здоровя на службі у людей», затвердженого головою обласної державної адміністрації В. Гунчиком, реконструкція згаданого приміщення планується розпочати уже в вересні цього року.

Під час відвідин закладу було звернуто увагу на стан фасаду майбутньої амбулаторії та відзначено, що згідно вимог Світового Банку він повинен бути утеплений, пофарбований в однаковий колір з усією будівлею, мати однакові вікна тощо. Для цього з міського бюджету в рамках співфінансування планується виділити додаткові кошти.

Тож є сподівання, що реконструкція згаданого об'єкта буде проведена планово, а медичні працівники в нових кабінетах амбулаторії розпочнуть свою роботу вже в наступному році.

Управління охорони здоров'я міської ради

(тел. 724653)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ