Стартував Всеукраїнський місячник з упорядкування спортмайданчиків

Стартував Всеукраїнський місячник з упорядкування спортмайданчиків

02.04.16 14:16 0 574
Він триватиме з першого по 30 квітня під девізом “Спортмайданчик у дворі — дасть здоров'ячко тобі!”.

у міській раді відбулося засідання організаційного комітету з проведення у місті Луцьку місячника з облаштування спортивних майданчиків “Спорт для всіх — спільна турбота”. Головував на засіданні заступник міського голови Юрій Моклиця. Були присутні керівники структурних підрозділів, які забезпечують організацію та проведення місячника, депутат міської ради Микола Дендіберін.

Заступник міського голови Юрій Моклиця, розпочинаючи засідання, зазначив, що цього року є можливість підсилити напрямок роботи з впорядкування спортивних майданчиків, щоб покращити умови для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за місцем проживання та у місцях масового відпочинку лучан.

Директор міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” Надія Петрик поінформувала, яка робота з впордкування спортмайданчиків велася у минулі роки. Традиційно, зверталися до керівників ЖЕКів за допомогою, ЗОШ долучалися до проведення косметичних робіт на шкільних спортмайданчиках.

Своїми ресурсами, за словами Надії Петрик, здійснювалося прибирання та вивезення сміття та невеличкі косметичні роботи.

Цьогоріч, запропонував Юрій Моклиця, на спортмайданчики необхідно завезти відсів, щоб зробити покриття, здійснити демонтаж старих труб та конструкцій. Тож, щоб визначити об'єм робіт на спортмайданчиках, він доручив Надії Петрик провести там детальну інвентаризацію.

Депутат міської ради Микола Дендіберін повідомив про подарунок для міста, передачу стадіону “Піонер”, яким він опікується, у міську комунальну власність. Також він вніс пропозицію на сесію міської ради про перейменування названого стадіону у “Героїв Небесної Сотні”.

Йшла мова й про передачу спортмайданчиків на утримання ОСББ, дотримання безпеки під час занять фізичною культурою, пріоритетом визначити — безпечне утримання й безпечну експлуатацію спортмайданчиків.

Наостанок, Юрій Моклиця закликав керівників підприємств, установ, організацій, бізнесменів, жителів міста долучитися до прибирання спортивних майданчиків, адже спорт — це, в першу чергу, здоров'я кожного з нас, наших дітей.

“Зроби сам свій спортмайданчик! Отримай радість від руху!”

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ