Тернопільщина презентувала свої можливості на наймасштабнішій в Україні туристичній виставці

Тернопільщина презентувала свої можливості на наймасштабнішій в Україні туристичній виставці

02.04.16 17:21 0 705
Представники департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму обласної державної адміністрації взяли участь у ХХІІ Міжнародній виставці UITT2016 «Україна – подорожі та туризм».

Як зазначив заступник директор департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму – керівник управління розвитку туристичної інфраструктури Назар Яворський, ця виставка вже протягом багатьох років є важливою та масштабною подією туристичної сфери України, яка збирає під одним дахом професіоналів туристичного ринку як національного, так і міжнародного рівнів, представників державних структур, медіа, готельєрів та перевізників.

«Ми маємо що презентувати, - констатував Назар Яворський. – Адже у нас є замки, печери, водоспади, храми і не тільки. Словом, ми маємо що запропонувати навіть найвибагливішим туристам. Тому сподіваюся, що на виставці ми знайдемо нових партнерів та обміняємося досвідом з нашим колегами з різних куточків України».

Міжнародну туристичну виставку UITT-2016 "Україна – подорожі та туризм" проводять уже вісімнадцятий рік поспіль і вона триватиме з 30 березня до 1 квітня у Міжнародному виставковому центрі.

Цьогоріч учасниками UITT є провідні туристичні компанії з 28 країн, зокрема України, Угорщини, Італії, Бразилії, Туреччини, Албанії, Болгарії, Іспанії, Грузії, Кіпру, Чорногорії, США, Домініканської Республіки, В'єтнаму, Єгипту, Мальти, Португалії, Словаччини, Таїланду, Тунісу, Республіки Молдова, Республіки Білорусь та Індії.

Впродовж трьох днів тут збераються професіонали туристичного ринку національного та міжнародного рівня, які представлять екстремальний, гірськолижний, дитячий, діловий, медичний, екологічний, оздоровчий туризм, курорти, санаторії, а також авіакомпанії, круїзи, молодіжний відпочинок, навчання та підбір персоналу, паломництво, яхтинг та туризм для людей з обмеженими можливостями.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ