Хмельницька область: за три дні працівники ДСНС вилучили 24 вибухонебезпечних предмета

Хмельницька область: за три дні працівники ДСНС вилучили 24 вибухонебезпечних предмета

02.04.16 14:11 0 620
Протягом 29-31 березня сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області вилучили та в спеціально відведеному місці знищили 10 вибухонебезпечних предметів.

Артилерійські снаряди різного калібру, ручна граната РГД-33, мінометна міна були знайдені на територіях Кам’янець-Подільського, Волочиського, Городоцького, Шепетівського, Віньковецького та Дунаєвецького районів час проведення земляних робіт.

Крім того, 31 березня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що житель м. Старокостянтинів під час прогулянки з собакою поблизу колишнього військового полігону виявив підозрілі предмети. Після додаткового огляду спеціалісти ідентифікували, що це 14 артилерійських снарядів калібру 152 мм часів Другої світової війни.

Ці небезпечні знахідки також будуть знищені в спеціально відведеному місці.

Державна служба з надзвичайних ситуацій вкотре застерігає! Щоб не трапилося біди, під час виявлення підозрілого предмету потрібно неухильно дотримуватися правил безпеки. В жодному разі не торкатися небезпечного предмету. Місце знахідки потрібно обгородити, використовуючи для цього предмети яскравих кольорів. Після цього слід відразу зателефонувати до Служби порятунку «101».

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ