Чернівчан закликають приєднатися до участі у Всеукраїнському місячнику Червоного Хреста

Чернівчан закликають приєднатися до участі у Всеукраїнському місячнику Червоного Хреста

02.04.16 14:58 0 558
З 1 по 30 квітня проходитиме традиційний Всеукраїнський місячник Червоного Хреста. Під час акції в містах, районах та селах області планується проведення заходів для збору та надання гуманітарної, фінансової допомоги внутрішньо переміщеним особам і вразливим верствам населення.

Взяти участь можливо, придбавши марку Товариства Червоного Хреста або зробивши внесок-пожертву (р/р 260050000254438 Укрсоцбанку), а також принести до офісу Чернівецької міської організації Товариства Червоного Хреста України (вул.Маяковського,31) засоби гігієни, продукти харчування (крупи, овочі, консервація), одяг.

Довідково: Проведення щорічного Всеукраїнського місячника Червоного Хреста, під час якого обласні, міські та районні організації Товариства Червоного Хреста України проводять роботу зі збору та надання гуманітарної та фінансової допомоги найбільш уразливим категоріям населення, було започатковано Президією Правління Товариства Червоного Хреста у 2001 р.

Акція проводиться з метою поліпшення умов життя та соціального захисту найбільш незахищених верств населення та формування громадської думки щодо необхідності постійної уваги до проблем людей похилого віку, інвалідів, внутрішньо переміщених осіб, хворих на туберкульоз і СНІД, безпритульних дітей та сиріт.

У 2014 році під час місячника було зібрано та надано допомоги незахищеним верствам населення на загальну суму понад 18 млн. грн., а в 2015 році – понад 25 млн. грн.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині за минулий ...
Наступна новина: Житомирщина: змінено ціни ...

КОМЕНТАРІ