В Івано-Франківській області урок безпеки пройшов цікаво та змістовно

В Івано-Франківській області урок безпеки пройшов цікаво та змістовно

02.04.16 12:40 0 752
31 березня працівники пожежно-рятувальної служби Прикарпаття завітали на відкритий урок безпеки до другокласників Івано-Франківської школи І ступеня №8. Тема уроку «Вогонь – друг чи вогонь – ворог» видалася надзвичайно актуальною, тому на заході були присутні чимало педагогів.

Другокласники підготувалися до заходу як слід: вивчили багато цікавих загадок та віршиків, підготували тематичні ігри. Виявляється, діти дуже добре орієнтуються у сфері безпеки життєдіяльності. Вони також з великою цікавістю слухали розповідь рятувальників про пожежно-рятувальну службу Прикарпаття, її традиції та повсякденну нелегку роботу, основні причини та наслідки пожеж, інших надзвичайних ситуацій і способи їх запобігання.

Хлопчикам і дівчаткам надзвичайно сподобалися повчальні мультики, де головні герої завжди рятують малюків від різноманітних бід, адже, як відомо, найкраще у такому віці дітьми засвоюються саме знання і інформація, подані в ігровій та веселій формі.

Такі заходи проводитимуться рятувальниками й надалі, адже вони навчають дітей головного – бути обережними, берегти своє здоров’я та життя.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ