На Львівщині продовжують знаходити застарілі боєприпаси

На Львівщині продовжують знаходити застарілі боєприпаси

03.04.16 14:08 0 635
31 березня фахівці піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили та знищили 2 артилерійські снаряди часів ІІ Світової війни.

Артснаряд 76 мм калібру виявили в полі, на відстані 100 м від житлових будинків, у м. Червонограді по вул. Промислова,

Другий боєприпас - 122 мм артилерійський снаряд виявили під час проведення земляних робіт, на відстані 100 м від будівель, в м. Львові по вул. Шевченка, 313.

Усі знайдені боєприпаси вилучено та знищено у встановленому порядку.

Окрім цього, 1 квітня о 10:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що під час прогулянки в лісі у с. Сасів Золочівського району, на відстані 150 м від автодороги Золочів-Броди, виявлено предмет, ззовні схожий на вибухонебезпечний. На місце події негайно виїхала оперативна група Золочівського РВ ДСНС Львівщини. Рятувальники оглянули знахідку та встановили, що даний предмет зовні схожий на 152 мм артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

Про виявлення вибухонебезпечного предмету повідомлено екстрені служби району та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення і знищення боєприпасу. Місце події огороджено та знаходиться під охороною працівників поліції.

Загалом на Львівщині з початку року виявлено 521 вибухонебезпечний предмет. Усі вони знищені піротехніками ДСНС.

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців у жодному разі не рухати підозрілі знахідки. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Попередження про сильні ...
Наступна новина: На Хмельниччині знищено 14 ...

КОМЕНТАРІ