Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області підбили підсумки роботи за перший квартал 2016 року

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області підбили підсумки роботи за перший квартал 2016 року

03.04.16 09:25 0 821
На Прикарпатті підбито підсумки діяльності Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області за перший квартал 2016 року. У засіданні Колегії У ДСНС в області, котра відбулася 1 квітня під головуванням начальника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Володимира Чернецького, взяли участь працівники Управління та його територіальних підрозділів.

Про результати роботи Управління ДСНС України в Івано-Франківській області за напрямком оперативного реагування за перший квартал та завдання на другий квартал 2016 року, про заходи з підготовки підрозділів

для реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з пожежами в природних екосистемах, присутнім доповів т.в.о. начальника відділу реагування на надзвичайні ситуації У ДСНС в області Віталій Малоглова.

Про результати роботи Управління ДСНС України в Івано-Франківській області щодо державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту за перший квартал, організацію заходів із забезпечення пожежної та техногенної безпеки об'єктів оздоровлення і відпочинку дітей на Прикарпатті, про роботу райвідділів щодо створення підрозділів МПО учасники Колегії дізналися від начальника відділу державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту Управління Івана Склеповича.

Начальник сектору зв’язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю Управління ДСНС в області Христина Перцович ознайомила присутніх із тим, як проводиться робота із засобами масової інформації щодо висвітлення діяльності пожежно-рятувальної служби Прикарпаття, яким чином організовується широка масово-роз’яснювальна робота з громадськістю щодо запобігання виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій. Особливо активно, наголосила вона, зараз потрібно наголошувати людям на дотриманні правил поводження поблизу водойм та недопустимості спалення сухої трави.

Як виконуються заходи, передбачені діючими програмами сфери цивільного захисту населення в області, дізналися від заступника начальника У ДСНС в області Володимира Пачківа.

Наприкінці засідання начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький чітко окреслив пріоритетні завдання, що стоять перед прикарпатськими рятувальниками на майбутнє, та ще раз наголосив на необхідності неухильного дотримання кожним працівником законодавства України та виконавчої дисципліни у службовій діяльності.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині з 4 квітня ...
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ