м. Чернігів: з першою групою студентів-волонтерів проведені заняття з питань безпеки життєдіяльності

м. Чернігів: з першою групою студентів-волонтерів проведені заняття з питань безпеки життєдіяльності

03.04.16 18:35 0 588
В період з 28 по 31 березня у Чернігові проведені заняття з першою групою студентів-волонтерів, до якої увійшли представники Чернігівського національного технологічного університету та Ніжинського агротехнічного інституту.

Протягом чотирьох днів студентська молодь оволодівала теоретичними і практичними знаннями з питань пожежної безпеки, поводження з вибухонебезпечними предметами, безпечного дорожнього руху та надання першої невідкладної допомоги. Слід зазначити, що заняття проходили за спеціальною програмою з питань безпеки життєдіяльності, до підготовки якої доклали зусилля співробітники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, фахівці аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС у Чернігівській області, департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА, Управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в Чернігівській області, а також обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф. Зазначена програма має за мету поглибити та розширити вже отримані у навчальних закладах знання студентів стосовно безпечної поведінки в побуті, на транспорті, громадських місцях та в інших життєвих ситуаціях. Особлива увага приділялась практичним заняттям, зокрема з ліквідації пожеж та надання першої домедичної допомоги постраждалим.

Волонтери подякували організаторам за високий професійний рівень проведення занять і висловили сподівання, що отримані знання вже найближчим часом зможуть продемонструвати серед дошкільнят, учнів загальноосвітніх закладів та студентської молоді під час проведення просвітницьких заходів з питань безпеки життєдіяльності.

Навчально-методичний центр

ЦЗ та БЖД Чернігівської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ