Чернівецька область: впродовж останньої доби рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: впродовж останньої доби рятувальники ліквідували 3 пожежі

03.04.16 11:49 0 561
Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 3 пожежі, 2 з яких сталися у господарських будівлях. Так, господарська будівля горіла в селі Магала Новоселицького району. На ліквідацію пожежі виїжджали вогнеборці з міст Чернівці та Новоселиця, а також місцева пожежна команда села Магала. Дерев’яні конструкції перекриття будівлі сприяли швидкому розповсюдженню вогню, тому вогонь за короткий проміжок часу поширився по всій будівлі та охопив площу 70 кв.м.. Рятувальники ліквідували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. Полум’ям знищено покриття та перекриття господарської будівлі, речі домашнього вжитку. Попередньою причиною виникнення пожежі є коротке замкнення електромережі.

Ще одна пожежа в господарській будівлі сталася в селі Стебні Путильського району. Так як сама будівля була дерев’яною, а всередині зберігалося сіно, вогонь швидко поширився по всій будівлі. Разом з цим, існувала загроза перекидання пожежі на розташовані поруч житловий будинок та ще одну господарську будівлю. На місце події було направлено черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 6 смт Путила та місцеву пожежну команду села Довгопілля. Рятувальники ліквідували пожежу, запобігши подальшому поширенню вогню, що дозволило зберегти від знищення сусідні житловий будинок та господарську будівлю. Полум’ям знищено 1 тонну сіна та господарську будівлю, в якій сталася пожежа.

Також минулої доби у Чернівцях на вул. Сосюри сталося загорання сміття на відкритій території. Рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС ліквідували пожежу. Вогнем знищено сміття. Загиблих та травмованих на пожежах, які сталися за минулу добу, немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЖК «Цивилизация» от «ЛСР»
Наступна новина: Факер Надежды Савченко - ...

КОМЕНТАРІ