В Чернівецькій області компактні послуги Кіцманського територіального сервісного центру МВС (+фото)

В Чернівецькій області компактні послуги Кіцманського територіального сервісного центру МВС (+фото)

04.04.16 13:08 0 719
У відповідності з планами роботи групою фахівців Регіонального сервісного центру МВС в Чернівецькій області проведено комплексну перевірку діяльності ТСЦ 7342, що в місті Кіцмань.

Мета таких перевірок — не лише контроль за виконанням розпорядчих документів, організаційною діяльністю, виконанням планів робіт за напрямками, але й надання методичної допомоги працівникам ТСЦ, узагальнення досвіду, вирішення проблемних питань сервісної служби, що перебуває в стадії реформування.



До Кіцманського ТСЦ окрім громадян цього району звертаються також мешканці Путильщини, Вижниччини, Заставнівщини, хоча принцип «єдиного вікна» передбачає надання послуг кожному громадянину, де б він не проживав.





Попри значну територію обслуговування комісія констатувала відсутність великих черг в сервісному центрі.



Взято до уваги позитивні відгуки людей про якість послуг, що надаються тут. Зокрема, приміщення центру, збудоване ще за радянського періоду в 1977 році, знаходиться, фактично, на території автошколи ТСОУ. Відтак, екзамен з практичного водіння транспортних засобів громадяни здають безпосередньо на обладнаному майданчику поблизу, що, безумовно, зручно.



Екзаменаційний клас ТСЦ, розрахований на 4 місця, оснащений фотоапаратом, принтером, що дає можливість оперативно виготовити водійське посвідчення.



З початку року кіцманчани прийняли понад 600 теоретичних іспитів, понад 800 практичних, видали понад 1000 посвідчень водія.



Також тут виконано понад 1000 операцій з реєстрації, перереєстрації, зняття з обліку транспортних засобів.





Наявність естакади на майданчику та боксу з оглядовою ямою дає можливість якісно здійснювати експертизу транспортних засобів за будь-якої погоди.





За результатами перевірки підготовлено фахову довідку з оцінками, зауваженнями, пропозиціями кіцманчанам, спрямованими на підтримку здобутків, удосконалення форм і методів роботи.

Прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ