Тернопільського військового медика Михайла Стасіва поховають на Алеї Героїв

Тернопільського військового медика Михайла Стасіва поховають на Алеї Героїв

04.04.16 09:50 0 579
Серце лікаря-хірурга, військового медика Михайла Стасіва перестало битись у п’ятницю, 1 квітня. Протягом 13 місяців Михайло Стасів перебував добровольцем в зоні АТО, де надавав медичну допомогу учасникам бойових дій. 20 років працював хірургом в Тернопільській міській комунальній лікарні швидкої допомоги, а останні роки був заступником головного лікаря з експертизи тимчасової непрацездатності Тернопільського міського комунального закладу «Центр первинної медико-саніторної допомоги».

Міський голова Тернополя Сергій Надал, медична громада Тернополя, працівники Тернопільської міської ради, друзі, колеги висловлюють слова співчуття родичам загиблого Героя з приводу великої та непоправної втрати. Важко порахувати, скільком пацієнтам він допоміг, скількох воїнів врятував від смерті та скільки переміг важких хвороб. Але раптово хвороба перемогла його.

Відійшла у Вічність мудра і досвідчена людина. Вічна пам'ять справжньому професіоналу, Людині з великої букви, чий непохитний дух назавжди залишиться яскравим прикладом для всіх тернополян! На жаль, ніхто не в силах зупинити час.Поховають загиблого у неділю, 3 квітня на Алеї Героїв, що на Микулинецькому кладовищі. Траурна процесія розпочнеться о 14 год. у Домі печалі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ